Bawa Hope Logo
Bawa Hope is een Fair-Trade bedrijf dat werkt met gemarginaliseerde ambachtelijke ambachtslieden in Kenia. Wij verbinden creatieve vrouwen en mannen die producten van hoge kwaliteit produceren met toegang tot wereldwijde markten.

ONZE MISSIE

Het creëren en ontwikkelen van hedendaagse etnische sieraden die voldoet aan het verlangen van de consument naar waarde, kwaliteit en mode, terwijl het verzorgen van ons milieu en het creëren van kansen voor gemarginaliseerde gemeenschappen.

MILIEUBEHOUD

Milieubehoud is een belangrijke pijler van de kernwaarden van Bawa Hope. Bawa Hope wil ondernemen gebruiken als een instrument om niet alleen gemarginaliseerde ambachtslieden te machtigen, maar ook om het milieu te beschermen.
Vrouwen en mannen die in informele nederzettingen wonen, zien waarde in veel van de dingen die we weggooien. Messing metaal, koe hoorns en botten, en andere afvalstoffen worden omgezet in aantrekkelijke, functionele mode-accessoires. Wanneer u deze producten koopt, helpt u bij het creëren van vraag die verdere inzameling, verwerking en gebruik van afvalmateriaal stimuleert, waardoor het milieu wordt beschermd.